DE KLEINE IJSBEER (2-8 jr)

Info en tickets
DatumZo 08 oktober 2023
Aanvang 15:00 uur
Einde 15:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 12,50
Inschrijven voor wachtlijst
Theater Stof
Info en tickets
DatumZo 08 oktober 2023
Aanvang 15:00 uur
Einde 15:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 12,50
Inschrijven voor wachtlijst
DE KLEINE IJSBEER (2-8 jr) Theater StofZo 08 oktober 2023 15:00 uur
Inschrijven voor wachtlijst
Over de voorstelling

Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Hier voelt hij zich veilig en thuis. Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest. Zijn ijsschots breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld. Alles is opeens anders. Van vreemde groene planten tot bijzondere dieren en geluiden. Maar… hoe komt hij weer thuis? En… wat is thuis eigenlijk?

De kleine ijsbeer is de fantasierijke vertolking van ‘Een ijsbeer in de tropen’. Een ontroerend verhaal over vriendschap, je thuis voelen, het durven toetreden tot het onbekende, en de ongelofelijke kracht en schoonheid van de natuur. In een woordloze, muzikale en beeldende vertelling komt het verhaal van Lars op spectaculaire manier tot leven. De handgemaakte stoffen decorstukken en poppen prikkelen iedereen om met Lars mee te gaan in een groots avontuur!

Naar het beroemde prentenboek van Hans de Beer

Na afloop Meet & Greet én leuke workshop

Na afloop zijn de kinderen samen met de ouders van harte welkom voor een meet en greet in het decor om zo Lars en zijn vrienden van dichtbij te mogen bekijken en ontmoeten!

En je kunt meedoen aan een leuke gratis workshop, helemaal in thema van de voorstelling.

Trailer & scenefoto's

Anderen bekeken ook