DE STILTE

Laatste kaarten!
Info en tickets
DatumZo 20 februari 2022
Aanvang 16:00 uur
Einde 16:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 12,50
Wacht 's even
Laatste kaarten!
Info en tickets
DatumZo 20 februari 2022
Aanvang 16:00 uur
Einde 16:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 12,50
DE STILTE Wacht 's evenZo 20 februari 2022 16:00 uur
Over de voorstelling


Een wereld ontvouwt zich uit een bouwpakket. Sneeuwwitte objecten vullen de leegte. Een tafeltje, een krukje, een deur, een kleine piano. Maar wacht ’s even… Is hier iemand? Twee personages verdwijnen en verschijnen in een ongerept landschap tot het onvermijdelijke gebeurt: ze komen elkaar tegen…

Hoe ga je om met iemand die anders is? Van wie je niet eens weet wat voor iemand het is? Een mens, een hond, een vogel? Gelukkig hoeven ze elkaar niet te veranderen. Wacht ’s even.. blijf maar lekker wie je bent.

Over de Stilte

Dansgezelschap de Stilte opereert vanuit Breda en wil met meerduidige voorstellingen en dansactiviteiten, die de verbeelding prikkelen, de speelse leerdrift van kinderen stimuleren en hun artistieke vermogens aanjagen. Hun werk kenmerkt zich in een voorliefde voor partnering en een strak stilistische danstaal. Beide makers hebben een onvoorwaardelijke liefde voor de creatie van dans voor kinderen.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt (iedereen vanaf 13 jaar) voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Trailer