DUTCH SWING COLLEGE BAND

Info en tickets
DatumVr 07 januari 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 23:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 25,00
CJP € 22,00
Bestel kaarten
Nieuwjaarsconcert
Info en tickets
DatumVr 07 januari 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 23:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 25,00
CJP € 22,00
Bestel kaarten
DUTCH SWING COLLEGE BAND NieuwjaarsconcertVr 07 januari 2022 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Traditionele jazzmuziek op wereldniveau. Verfrissende arrangementen in de onmiskenbare Dutch Swing College sound worden gespeeld door een verjongd orkest, energiek als nooit tevoren. Deze voorstelling wordt gesponsord door de Erven. Met heerlijke hapjes en drankjes.

De Dutch Swing College Band, Nederlands toonaangevende en bekendste jazzorkest, staat nog altijd borg voor professionele uitvoeringen van traditionele jazzmuziek op wereldniveau. Het swingende orkest, opgericht op 5 mei 1945, wordt alom met haar voorbeeldfunctie gezien als hét visitekaartje van de Nederlandse Jazz en heeft voorzichtig geschat meer dan 150 albums uitgebracht.

Vorig jaar was de Dutch Swing College Band voor de zoveelste keer op wereldtournee; via Engeland, Zweden, Denemarken, Hongarije, Duitsland en Zwitserland ging het terug naar Nederland om vervolgens een aantal concerten in Thailand te geven. Dit jaar speelt het orkest o.a. in Israel, Scandinavië en Oostenrijk. Hiermee is het orkest nog altijd één van de meest succesvolle exportproducten van Nederland.

Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.