ELLEN DIKKER, DIANNE LIESKER E.A.

Info en tickets
DatumVr 17 september 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 23,50
Tis hier geen Hotel
Info en tickets
DatumVr 17 september 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 23,50
Tis hier geen hotel Tis hier geen HotelVr 17 september 2021 20:15 uur
Over de voorstelling

#pubers #gottalovethem


Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. Je aanwezigheid als ouder wordt louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wilt zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

Meekijken vanuit huis? Dan kan, want deze voorstelling is ook te zien via livestream!

Wij mochten de dames interviewen! Benieuwd? Lees het verslag hier.


Nagesprek 

Blijf na de vorstelling nog even lekker zitten, want CJG Ede gaat na afloop in gesprek met de cabaretières en het publiek over de voorstelling. Hoe hebben ze de voorstelling gemaakt, zijn er ook leuke momenten met pubers en hoe krijg je die puber toch zover om zijn/ haar kamer op te ruimen? Stel alle vragen die je hebt! Het nagesprek duurt tussen de 15 en 20 minuten.


Testen voor toegang

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs.Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.