FUSE

Info en tickets
DatumZa 02 oktober 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
Bestel kaarten
Fuse live!
Info en tickets
DatumZa 02 oktober 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
Bestel kaarten
FUSE Fuse live!Za 02 oktober 2021 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Fuse brak door als de huisband van televisieprogramma Podium Witteman en won de Edison Klassiek Publieksprijs voor album Studio 2.

Dit Amsterdamse zestal wist al menig podia te veroveren met hun eclectische muziekmix. InFuse Live gaat de groep 150 jaar muziekgeschiedenis te lijf, terwijl ze volop in de 21e eeuw staan. Zo klinken Miles Davis en Maurice Ravel naast Nils Frahm en Simeon ten Holt even mooi, opzwepend en actueel. Maar of de noten nu generaties oud zijn of ter plekke ontstaan, Fuse neemt je mee op een ontdekkingsreis waarvan je achteraf pas beseft dat je er behoefte aan had. ‘Fuse heeft dat geheimzinnige méér’, kopte NRC na de groep een jaar gevolgd te hebben. Ontdek het zelf, in de fijnbesnaarde, muzikale wereld van Fuse.

We ontvangen je graag om 19:30 uur bij de gratis inleiding voorafgaand aan het concert. Na afloop kun je napraten met elkaar en de musici, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

Julia Philippens, Emma van der Schalie viool | Adriaan Breunis altviool | Mascha van Nieuwkerk cello| Tobias Nijboer contrabas | Daniel van Dalen cello


Informatie over je plek in de zaal

Voor deze voorstelling koop je een toegangskaart zonder vaste stoel of plek in de zaal. Bij binnenkomst vertellen we je op welke stoel je plaats mag nemen. De plek wordt toegewezen afhankelijk van het aantal personen per reservering. De plaats in de zaal, is dus niet de plaats die je gelecteerd hebt in de plattegrond.