GEORGE EN ERAN PRODUCTIES

Info en tickets
DatumVr 10 december 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,50
Bestel kaarten
George en Eran worden veganisten
Info en tickets
DatumVr 10 december 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,50
Bestel kaarten
GEORGE EN ERAN PRODUCTIES George en Eran worden veganistenVr 10 december 2021 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Een klimaat-komedie over voedsel

Als twee mannelijke Greta Thunbergs offeren ze hun gewoontes, gemakken en geneugten op voor een betere wereld. De twee mediterrane carnivoren laten voor eens en voor altijd het vlees links liggen. Een maiskolf ingevlogen uit Senegal komt hun keuken niet meer in, en een dag niet gedemonstreerd is een dag niet geleefd.

IJskappen smelten, dieren sterven uit en vreemde virussen springen over naar de mens. Kortom, de wereld staat in brand. Het is tien óver twaalf en de klok tikt maar door. Om moedeloos was te worden, ware het niet dat de twee wereldverbeteraars weer eens in actie besloten te komen. Dit keer richten ze hun pijlen op de bio-industrie, het klimaat en misschien zelfs op de walvissen.

Ze moeten wel, ze hebben geen keus, want net vader geworden gaat het niet langer over hun toekomst maar over die van hun kinderen. Dus zullen zij vanaf nu het goede voorbeeld geven. Ook al worden ze bespuugd, gehaat en vernederd. Alles zullen zij geven voor een betere wereld.

In deze duurzame klimaat-komedie omarmen George & Eran samen met twee vrouwen (zelfs daarin zetten ze hun beste beentje voor!) hun verantwoordelijkheid. Ze kijken elkaar recht in de ogen. Ze belichten hun tekortkomingen, sporen elkaar aan en worden met hun sierlijke neuzen op de feiten gedrukt. Niemand zal worden gespaard. Want zoals de bijbel het ons zo mooi verteld: wij allen zijn schuldig.

GeorgeEran Veganisten DEF NEW kopie kopie