GLODI LUGUNGU

Info en tickets
DatumDo 25 november 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,50
Bestel kaarten
Ze bedoelen het goed
Info en tickets
DatumDo 25 november 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,50
Bestel kaarten
GLODI LUGUNGU Ze bedoelen het goedDo 25 november 2021 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Zelfverzekerd en ontwapenend

Dit wordt hét jaar voorGlodi Lugungu. Hij heeft er zin in. Eindelijk mag hij doen waar hij daarvoor alleen van droomde: zijn eerste avondvullende theatershow maken.
Glodi Lugungu neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal.

“Glodi staat zelfverzekerd, met een ontwapenende charme en veel schwung op het podium. Zijn semi-naïeve presentatie koppelt hij aan enkele sterke en oergeestige verhalen.”- Jury AKF 2018.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.