HOLLAND DANCE FESTIVAL

HOLLAND DANCE FESTIVAL

Talent on the move

Informatie

  • Prijs €19,50
  • Locatie Cultura Molenstraat
  • Start vrijdag 8 maart 2024 20:15
  • Einde vrijdag 8 maart 2024 22:00
Archief

Dans

Theater

Over de voorstelling

Maak nu al kennis met de sterren van morgen!

De volgende generatie danstalenten, vol explosiviteit en met een ongekend niveau energie, dat biedt de voorstelling ‘Talent On The Move’ van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam, dé internationale hotspot voor eigentijdse dans.

Een dertigtal dansers, afkomstig uit alle delen van de wereld, toont een uniek programma.

Hun jeugdige flexibiliteit vertaalt zich naar prachtige solo’s, duetten en groepsstukken – afkomstig uit bestaand repertoire van internationale topchoreografen en uit nieuw werk van jonge choreografietalenten. Dit nieuwe werk is (vaak) speciaal voor de dansers van Codarts en voor deze tournee gecreëerd.

Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam bieden jong toptalent graag een landelijk podium. Door ‘Talent On The Move’ kunnen de dansers uitgebreide, noodzakelijke podiumervaring opdoen en dat doen ze vol passie en overgave. Het is een aanstekelijke, hartverwarmende voorstelling waarbij het lijkt of hun energie nooit op houdt.

 

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-