JACOB SPOELSTRA

Info en tickets
DatumDo 09 december 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 17,50
Bestel kaarten
Oudejaarsconference 2021: Het ergste moet nog komen
Info en tickets
DatumDo 09 december 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 17,50
Bestel kaarten
JACOB SPOELSTRA Oudejaarsconference 2021: Het ergste moet nog komenDo 09 december 2021 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Toen Jacob 50 werd kreeg hij een t-shirt van zijn broers met daarop het opschrift ‘Het ergste moet nog komen’. Nog geen maand later brak de corona-crisis uit, verloor Jacob zijn baan en waaide de schutting om. Nu een jaar later lijkt alles beter te gaan: Jacob heeft weer een baan, de maatregelen versoepelen en de schutting staat weer. Het ergste is achter de rug. Of toch niet?

In deze tweede oudejaarsconference gaat Jacob Spoelstra op zoek naar de lichtpuntjes van het afgelopen jaar. Nog één keer heel hard lachen om die dingen die het afgelopen jaar zijn gebeurd. Mark Rutte heeft er geen actieve herinnering aan maar Spoelstra rakelt ze met alle plezier voor u op.

Twee jaar geleden verraste Jacob Spoelstra met z’n eerste Oudejaarsconference ‘Kezellig’. De grappige en nuchtere kijk op het jaar werd beloond met volle zalen en goede kritieken. Reden te meer dus om ook dit jaar weer het land in te trekken.


Aanvullende informatie

Voor deze voorstelling koop je een toegangskaart zonder vaste stoel of plek in de zaal. Bij binnenkomst vertellen we je op welke stoel je plaats mag nemen. De plek wordt toegewezen afhankelijk van het aantal personen per reservering.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.