Jalafusi meets The Movies

JALAFUSI BIG BAND
Info en tickets
DatumDo 11 november 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 10,00
Info en tickets
DatumDo 11 november 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 10,00
Jalafusi meets The Movies JALAFUSI BIG BANDDo 11 november 2021 20:15 uur
Over de voorstelling

De Edese Jalafusi Big Band neemt je mee naar de film, bij haar jaarlijkse theatershow.

Geniet tijdens dit avondvullend programma van de muziek van films als Shaft, Spiderman en Bluesbrothers. Daarnaast trakteert de bigband je op herkenbare muziek van animatiefilms als Toy Story. De filmtunes worden uiteraard weer met ‘Bond’-waardige precisie aan het publiek gebracht, via beeld en geluid.

Vocalisten Caia Mangelsdorf, Sjoerd Arends, Margje Vleck en Gea de Vries blazen je uit je stoel met de sound van Blockbusters.

See you at The Movies!

Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Kaarten à 10 euro viawww.cultura-ede.nl - T: 0318-672800

(incl koffie/thee, garderobe en pauzedrankje)
Locatie: Cultura Ede, Molenstraat 45 Ede
www.jalafusibigband.nl en www.facebook.com/jalafusibigband