Comedy Healing | Keuze van Gastprogrammeur Hester Veltman

Info en tickets
DatumVr 25 februari 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
CJP € 16,50
Bestel kaarten
Kamphuis & Evenhuis
Info en tickets
DatumVr 25 februari 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
CJP € 16,50
Bestel kaarten
Comedy Healing | Keuze van Gastprogrammeur Hester Veltman Kamphuis & Evenhuis Vr 25 februari 2022 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Hilarisch en helend comedy duo!

Onderga de werking van hun Comedy Healing methode

Problemen zijn er al eeuwenlang, iedereen heeft ze en iedereen wil ze graag oplossen. En dat doen we natuurlijk met een… coach! Maar is tegenwoordig niet iedereen coach? Welke coach is goed? En waarom zijn problemen toch altijd zo zwaar en moet je ervan huilen? Jennifer Evenhuis en Maureen Kamphuis nemen coachend Nederland op de hak. Dr. Moira, oprichtster van het Comedy Healing Instituut, en haar pupil Kitty Koedijk presenteren hun eigen Comedy Healing methode en gaan live aan de slag met jouw issues.Met de unieke en baanbrekende transformerende nieuwe coachingsmethode en het gepatenteerde C.L.O.W.N model gaan ze alle andere coaching en therapievormen voorbij. Wat zeggen zij? Dat je je eigen healer bent, en je medicijn zit in je humor.

Ontdek de Comedy Healing methode en beslis zelf. Neem gezellig je problemen mee naar de show en heal jezelf met behulp van je innerlijke clown.

Jennifer Evenhuisen Maureen Kamphuis zijn beste vriendinnen en maken ook al jaren samen cabaret en theatrale acts voor theater en bedrijfsleven. Bovendien delen zij een enorme fascinatie voor zelfhulpboeken en -methodes en zijn daardoor ware zelfhulp-goeroes geworden. Echter na jaren studeren, ontdekten zij iets geks, namelijk dat komedie veel beter werkt en beklijft!

Gastprogrammeur

Deze voorstelling is de keuze van gastprogrammeur Hester Veltman, wethouder van Gemeente Ede. Wil jij ook zelf bepalen wat er in ons theater te zien is? Meld je dan aan als Gastprogrammeur.

Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Inspiratie