KERSTSHOW

Info en tickets
DatumVr 23 december 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 22,50
CJP € 19,50
Student € 10,00
Bestel kaarten
Trio Tête-bêche en Beth & Flo
Info en tickets
DatumVr 23 december 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 22,50
CJP € 19,50
Student € 10,00
Bestel kaarten
KERSTSHOW Trio Tête-bêche en Beth & FloVr 23 december 2022 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Een heerlijke avond vlak voor kerst, volop genieten van twee verschillende prachtige voorstellingen. De eerste show vindt plaats de theaterzaal, de tweede show in het atrium.

Deze bijzondere avond wordt gesponsord door De Erven met heerlijke hapjes en een drankje.

Eerste voorstelling
Trio Tête-bêche 

3+1 – Ik laat je niet vallen. Eén diabolo en drie acrobaten op een rond wit podium van 6 meter diameter. We vonden een gemeenschappelijke afhankelijkheid van ons als acrobaten en de diabolo. Zonder zijn speler is de diabolo niet in staat om te doen wat hij doet, hetzelfde voor ons partneracrobaten. Daarom maakten we van de diabolo onze vierde speler waarbij we een complex web bouwen en steeds meer de verwachtingen van de diabolo doorbreken.

Tweede voorstelling
Beth & Flo – Niet wat je denkt

Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend. De muren van die hele klassieke concertwereld waarin ze gevangen zitten, moeten kapot. Ze willen eruit! Ver weg van de gebruikelijke regels in de wereld waar ze vandaan komen, ver weg van de tradities. Want waarom zou je niet gewoon eens Rachmaninov spelen met een prei in je binnenzak? In Niet wat je denkt bestormen Beth & Flo de theaterzalen met absurdistische scènes, virtuoos pianospel en sprankelende samenzang. Dit veelbelovende cabaretduo stort klassieke muziek over je heen en maakt theater zoals je niet eerder zag in een speciale Kersteditie.

Tête-bêche

Beth & Flo

Anderen bekeken ook