LAMPJE

Info en tickets
DatumZo 19 december 2021
Aanvang 15:00 uur
Einde 16:20 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
Maas Theater en dans (8+)
Info en tickets
DatumZo 19 december 2021
Aanvang 15:00 uur
Einde 16:20 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
LAMPJE Maas Theater en dans (8+)Zo 19 december 2021 15:00 uur
Over de voorstelling

EEN WOEST, POËTISCH EN ONTROEREND AVONTUUR

Moniek Merkx maakte in 2019 een theaterversie van Lampje, het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap over de dappere dochter van een vuurtorenwachter dat vier boekenprijzen won waaronder de Gouden Griffel. Merkx maakte er een beeldende vertelling van, met poëtisch uitzicht op zee, woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes van Djurre de Haan. Het werd een regelrechte hit, het publiek reageerde unaniem lovend en de voorstelling won de Podiumkidsprijs. Nu komt Lampje terug naar de theater.

"Intens mooie, melancholieke en toch grappige voorstelling. (...) Werkelijk alles is mooi aan deze Lampje"Noord-Hollands Dagblad

"Lampje is zó levensecht dat het lijkt alsof ze uit het boek tevoorschijn is gesprongen” Trouw,

"Spannende momenten worden mooi gedoseerd met de nodige humor"Telegraaf

“Ode aan de verbeelding” Scènes.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt (vanaf 13 jaar) voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona.Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs.Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.