LIMELIGHT SESSIONS

Info en tickets
DatumZo 15 mei 2022
Aanvang 16:00 uur
Einde 19:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
Joe Buck, Loren Nine en Nick Wilson
Info en tickets
DatumZo 15 mei 2022
Aanvang 16:00 uur
Einde 19:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
LIMELIGHT SESSIONS Joe Buck, Loren Nine en Nick WilsonZo 15 mei 2022 16:00 uur
Over de voorstelling

Een gloednieuwe akoestische muziekmiddag/avond overgevlogen uit Engeland. Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Pak dan een drankje en ga lekker zitten tussen de kerstlampjes en zitzakken en geniet van magie van deze storytellers.

Line-up van deze eerst Limelight Session:

Joe Buck (NL):

Misschien ken je Joe Buck van ‘de beste zangers’ of misschien van zijn hit ‘the way you take time’, die hem een gouden plaat opleverde, maar wij kennen hem van zijn sterke live performances waarbij hij altijd weet te ontroeren. Geniet van zijn eerlijke teksten en virtuoos gitaarspel. Popmuziek met een hintje Nashville gewoon hier in Ede.

Loren Nine (NL):

Met meer dan 45 miljoen streams kun je wel zeggen dat deze jazz geïnspireerde country girl van succes naar succes vliegt. Loren schrijft elegante melodieën en weet een sfeer neer te zetten waardoor je even vergeet waar je bent. Het succes van Loren bracht haar zelfs tot de Royal Albert Hall in Londen maar 15 Mei brengen wij haar naar Cultura!

Nick Wilson (UK):

Nick Wilson in een gevestigde naam in de Britse muziekindustrie die speciaal voor deze avond naar Nederland komt. Een rasechte songwriter die zichzelf na 5 EP’s en een enorme berg streams zichzelf steeds opnieuw blijft uitvinden. Nick Wilson is een storyteller in hart en nieren die raakt met zijn teksten vol wijsheden en levenslessen.

Deuren gaan open om 16:00 uur, we starten de muziek om 16:15 uur. Eindtijd is een indicatie, maar ligt rond 19:00 uur.

De volgende Limelight Session is op zondag 12 juni!