LIMELIGHT SESSIONS

Info en tickets
DatumVr 23 september 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 23:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
Bestel kaarten
Plàsi en Axel Flovent & Will Knox
Info en tickets
DatumVr 23 september 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 23:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
Bestel kaarten
LIMELIGHT SESSIONS Plàsi en Axel Flovent & Will KnoxVr 23 september 2022 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Een gloednieuwe akoestische muziekmiddag óf avond overgevlogen uit Engeland. Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Pak dan een drankje en ga lekker zitten tussen de kerstlampjes en zitzakken en geniet van magie van deze storytellers.

In eerdere sessions gingen voor: Joe Buck, Loren Nine, Hannah Mae, Néomí en Joe Dolman. De line-up van deze derde LimeLight Sessions:

Plàsi + Axel Flovent

Twee van de meest prominante indie-folk artiesten van Scandinavië, Plàsi & Axel Flóvent hebben hun muziek samengebracht, en presenteren een exclusieve co-headline tour in Europa in september 2022. Ze hebben elkaar ontmoet door hun label, Nettwerk, en hebben een gedeelde visie om iets groter te creëren. Ze gaan door 7 landen reizen, met 11 datums, op een manier die niemand nog eerder heeft gezien. We kunnen niet wachten om ze hier bij Limelights te hebben!

Will Knox

Of hits voor andere artiesten schrijven, of met zijn eigen muziek touren, Will Knox is een enorm talent en we zijn trots om hem te kunnen presenteren. Een man uit Londen, Will heeft de afgelopen paar jaar in Amsterdam gewoond, en heeft al in de grootste Nederlandse zalen gespeeld - en het is geen wonder dat hij al miljoenen streams op Spotify heeft. Net klaar met z’n tour met Engelse Scott Matthews, zal Will Knox bij ons komen op 23 september. Kom lekker tussen de kerstlampjes zitten, en we zien jullie daar voor een prachtige avond met prachtige muziek!

Deuren gaan open om 20:10 uur, we starten de muziek om 20:15 uur. Eindtijd is een indicatie, maar ligt rond 23:00 uur.

De volgende Limelight Session is op zondag 16 oktober!

Impressie LimeLight Sessions

Anderen bekeken ook