LIMELIGHT SESSIONS 2

Info en tickets
DatumZo 12 juni 2022
Aanvang 16:00 uur
Einde 19:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
Bestel kaarten
Hannah Mae, Néomí en Joe Dolman
Info en tickets
DatumZo 12 juni 2022
Aanvang 16:00 uur
Einde 19:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
Bestel kaarten
LIMELIGHT SESSIONS 2 Hannah Mae, Néomí en Joe DolmanZo 12 juni 2022 16:00 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Een gloednieuwe akoestische muziekmiddag of avond overgevlogen uit Engeland. Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Pak dan een drankje en ga lekker zitten tussen de kerstlampjes en zitzakken en geniet van magie van deze storytellers.

Line-up van deze tweede Limelight Session:

HANNAH MAE

Songwriten in Nashville, een platendeal bij Ilse de Lange en optreden op Country2Country… We kunnen wel zeggen dat Hannah een echte country-girl is. En daar is ze ook goed in! Hannah is op jonge leeftijd al enorm aan de weg aan het timmeren - van radio en reclame hits tot een club tour. Hannah’s prachtige melodieën, eerlijke teksten en originele stemgeluid gaan haar nog heel ver brengen.

NÉOMÍ

Néomí heeft een totaal eigen blend van folk, indie en pop gecreëerd, al zegt ze te zijn geïnspireerd door Bon Iver, Bob Dylan en Ben Howard. Haar muziek spreekt voor zichzelf en heeft haar al de mogelijkheid gegeven support acts te doen van legendes als Don McLean en Novo Amor, in Nederland en Groot-Brittannië. Met haar melancholische stemgeluid heeft liefdesverdriet nog nooit zo mooi geklonken.

JOE DOLMAN

Joe Dolman is eigenlijk gewoon Limelights familie. Hij heeft meerdere keren de Limelight shows in Engeland gespeeld en we konden niet wachten om hem hier te krijgen. Joe is een ambachtsman die keihard werkt en schrijft waanzinnige pop melodieën die recht naar het hart gaan. Geen wonder dat hij regelmatig te horen is op BBC1 en op podia heeft gestaan in Groot-Brittannië, Europa en Amerika. En nu, in Cultura, Nederland!


Deuren gaan open om 16:00 uur, we starten de muziek om 16:15 uur. Eindtijd is een indicatie, maar ligt rond 19:00 uur.

In het nieuwe seizoen vanaf september gaan we weer verder met de Limelight Sessions!