LIMELIGHT SESSIONS | BENEFIETCONCERT TURKIJE & SYRIË

Info en tickets
DatumMa 06 maart 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
Info en tickets
DatumMa 06 maart 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
LIMELIGHT SESSIONS | BENEFIETCONCERT TURKIJE & SYRIË Ma 06 maart 2023 20:15 uur
Over de voorstelling

Deze extra editie van de Limelight Sessions is een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. De opbrengst van de kaartverkoop doneren wij in zijn geheel aan Giro 555. Na afloop maken we de opbrengst bekend.

De line-up:

BARTH.

Een echte Edenaar, en een muzikale tovenaar. Een componist geïnspireerd door de natuur, mensen, en het leven. BARTH. creëert muziek waardoor je eventjes tot rust moet komen. Piano, snaren, en rust.. Kom lekker geniet er van een momentje peace.

ARMANI

Als je haar in een zin zou moeten beschrijven, is het ‘liedjes van het hart’. Armani heeft een heleboel in haar leven meegemaakt - overgevlogen van Syrië, vertelt zij het verhaal van haar leven door haar muziek. Van verlies, van liefde, van opnieuw beginnen, van alles… Het wordt een enorm bijzonder optreden.

HANNAH MAE

Liedjes schrijven in Nashville, een platendeal bij Ilse DeLange, en optreden op Country2Country… We kunnen wel zeggen dat Hannah een echte country-girl is. En daar is ze ook goed in! Hannah is op jonge leeftijd al enorm aan de weg aan het timmeren - van radio en reclamehits tot een club tour. Hannahs prachtige melodieën, eerlijke teksten en originele stemgeluid gaan haar nog heel ver brengen.

Een kaartje voor deze benefietavond is exclusief horeca. Een drankje kan je zelf bestellen bij onze bar.