LIMELIGHT SESSIONS

Info en tickets
DatumZo 04 juni 2023
Aanvang 16:00 uur
Einde 18:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
Line-up met Sonny Tennet, KRYSTL & FENNE
Info en tickets
DatumZo 04 juni 2023
Aanvang 16:00 uur
Einde 18:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 15,00
LIMELIGHT SESSIONS Line-up met Sonny Tennet, KRYSTL & FENNEZo 04 juni 2023 16:00 uur
Over de voorstelling

Een heerlijke akoestische muziekmiddag of avond overgevlogen uit Engeland. Zin in een intieme show met geweldige nationale en internationale artiesten? Pak dan een drankje en ga lekker zitten tussen de gezellige lampjes en zitzakken en geniet van magie van deze storytellers.

De line up voor juni:

SONNY TENNET

Als je van James Morrison houdt, moet je Sonny Tennet zeker leren kennen! Deze getalenteerde singer-songwriter verovert momenteel de Engelse muziekscene en heeft al miljoenen streams op Spotify.

Mis deze kans niet om te genieten van zijn soulvolle stem en oprechte teksten. Het belooft een bijzondere avond te worden die je niet wilt missen!

KRYSTL

Singer-songwriter Krystl maakte in 2010 een vliegende start met haar carrière door de hitsingle Golden Days. Ze won een Edison voor Beste Nieuwkomer, een 3FM Award en een Buma Award en bracht succesvolle radiosingles uit als Bottles, Fool For You en Circles. De zangeres deed verschillende clubtours en theatershows, speelde op festivals als North Sea Jazz en Concert at SEA en zong duetten met Marco Borsato en BLØF. 

Naast haar solocarrière startte Krystl in 2017 een nieuw country/pop trio: The BlueBirds (Elske deWall, Krystl & Rachèl Louise). Het bleek een succes; ze traden op in het voorprogramma van Sting, speelden meerdere succesvolle cluben theatershows en brachten twee album genaamd Sisters en Great Big World uit. 

Vorig jaar bracht Krystl haar derde soloalbum uit: Good For You, Good For Me. Deze gaat over de fases van een break-up en is haar meest persoonlijke album tot nu toe. Ze laat hierop een ander geluid horen en een andere kant van zichzelf zien; atmosferisch, melancholisch en kwetsbaar

FENNE

Uitverkochte shows in zalen zoals Tivoli, haar eigen programma op NPO2, winnaar van de Charles Mingus-prijs… Fenne combineert ontroerende verhalen met ontzettend mooie harmonieën en catchy melodieën… Denk aan een vierstemmige Lizzy McAlpine/Phoebe Bridgers - het wordt een ontzettend mooie optreden bij ons in Cultura.

Horeca

Een kaartje voor LimeLight Sessions is exclusief horeca. Je kunt een drankje halen bij onze bar, én lekker meenemen de zaal in!