LISA OSTERMANN

Info en tickets
DatumWo 11 mei 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:03 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
Bestel kaarten
Met z'n allen
Info en tickets
DatumWo 11 mei 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:03 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
Bestel kaarten
LISA OSTERMANN Met z'n allenWo 11 mei 2022 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Haar eerste voorstelling ‘Met z'n allen’ gaat over het enthousiasme, de wanhoop en de hulpmiddelen waarmee we de sfeer erin proberen te houden. En over hoe weinig de sfeer zich daarvan aantrekt.
Verwacht scherpe grappen en muzikale intermezzo’s waarbij Lisa wordt begeleid door een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit Lisa.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.