LIVESTREAM TIS HIER GEEN HOTEL

Info en tickets
DatumVr 17 september 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:00 uur
Locatie Huiskamer
Prijzen Normaal € 19,50
Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke van Drenth
Info en tickets
DatumVr 17 september 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:00 uur
Locatie Huiskamer
Prijzen Normaal € 19,50
LIVESTREAM TIS HIER GEEN HOTEL Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke van DrenthVr 17 september 2021 20:15 uur
Over de voorstelling

#pubers #gottalovethem


Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. Je aanwezigheid als ouder wordt louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wilt zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.


Dit is een livestream voorstelling. Je ontvangt een V-ticket waarmee je gemakkelijk vanuit huis mee kijkt naar de live voorstelling in de zaal.

Nagesprek

Blijf na de vorstelling nog even lekker kijken, want CJG Ede gaat na afloop in gesprek met de cabaretières en het publiek over de voorstelling. Hoe hebben ze de voorstelling gemaakt, zijn er ook leuke momenten met pubers en hoe krijg je die puber toch zover om zijn/ haar kamer op te ruimen? Heb je specifieke vragen? Stel ze dan vast via ons (theater@cultura-ede.nl), dan zorgen we dat jou vraag in het gesprek aan bod komt! Het nagesprek duurt tussen de 15 en 20 minuten.