LUDIQUE!

Er zijn nog 25 kaarten beschikbaar
Info en tickets
DatumWo 22 maart 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,50
CJP € 16,50
Student € 10,00
LevensLONG
Er zijn nog 25 kaarten beschikbaar
Info en tickets
DatumWo 22 maart 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,50
CJP € 16,50
Student € 10,00
LUDIQUE! LevensLONGWo 22 maart 2023 20:15 uur
Over de voorstelling

In deze nieuwe muziektheatervoorstelling, LevensLONG, laten zij een pure en persoonlijke kant van zichzelf zien. Dit internationale duo gaat hiervoor een bijzondere samenwerking aan met producent Kristof Rutsaert, deweduwnaar van Robert Long.

Exclusief wordt 15 jaar na het overlijden van deze bijzondere en inspirerende artiest voor hen de schatkamermet het volledige oeuvre van Long opengesteld.

Tijdens “LevensLONG” vertelt Ludique! levensecht persoonlijke anekdotes en verbindt zo hun eigen verhaal opunieke wijze met de muziek en tijdloze teksten van Long. Met hun eigentijdse manier van theater maken gevenzij deze internationale voorstelling invulling, en bovenal zullen voor het eerst ook de Duitstalige nummers vanLong in de Nederlandse theaters te horen zijn. Ludique! weet tijdens hun muziekvoorstellingen opkenmerkende wijze verschillende talen in elkaar te laten overvloeien en ook ditmaal zal zowel muzikaal alstekstueel de taal van de liefde overwinnen in al zijn facetten.

Een intieme voorstelling waarbij de kracht van de muziek en de liefde in alle talen weerklinken. Puur en Persoonlijk.

Ludique!

Ludique! Bestaat uit twee jonge, bevlogen theatermakers, Gerald Drent en Martijn Mulders, die op geheel eigen wijze en manier hetgeen doen waar ze het best in zijn: Via de bühne communiceren met het publiek, inde breedste zin van het woord. Hun androgyne verschijning is eigen en hun natuurlijke manier. Kwaliteit enprofessionaliteit staat voor hen bovenaan.

Zo wonnen zij o.a. recentelijk nog de “Gouden Arti-Shock 2020”, de publieksprijs van het Isala Theater in Capelle a/d IJssel voor hun muziekvoorstelling APROPOS en de publieksprijs van het Delft Fringe Festival methun voorstelling ZARAH, Zonde van de Liefde.