LUDIQUE

Info en tickets
DatumVr 26 november 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
Apropos
Info en tickets
DatumVr 26 november 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
LUDIQUE AproposVr 26 november 2021 20:15 uur
Over de voorstelling

LUDIQUE! is terug met hun nieuwe voorstelling: ‘APROPOS’. Op onnavolgbare wijze neemt LUDIQUE! je mee in hun wonderlijke wereld, waarin uiteenlopende theatervormen moeiteloos in elkaar overgaan en samensmelten tot een uniek en muzikaal geheel. Een theaterbeleving in zijn puurste vorm.

Verleidelijk, vernieuwend en op eigen wijze beroert LUDIQUE! de snaren van het hart en nemen zij je mee aan de hand op een onbegrensde muzikale hartstocht waarbij de liefde alle talen spreekt!


Aanvullende informatie

Voor deze voorstelling koop je een toegangskaart zonder vaste stoel of plek in de zaal. Bij binnenkomst vertellen we je op welke stoel je plaats mag nemen. De plek wordt toegewezen afhankelijk van het aantal personen per reservering.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.


Preview Uitmarkt Ede

Trailer