MARJA VAN KATENDRECHT

Info en tickets
DatumZa 02 april 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,00
Bestel kaarten
Marja's Dooie Sterren Parade
Info en tickets
DatumZa 02 april 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,00
Bestel kaarten
MARJA VAN KATENDRECHT Marja's Dooie Sterren ParadeZa 02 april 2022 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Lady's night!

De melancholische, maar altijd hoopvolle Marja van Katendrecht – die van de Tupperwarebakjes - maakt zich zorgen over de ons ontvallen Nederlandse artiesten en wil de herinneringen aan hen levend houden.

In een sprankelend muzikaal programma ontvangt de energieke, ontwapenende en goudeerlijke Marja van Katendrecht (die van de Tupperwarebakjes) nabestaanden met een plak cake en een welgemeend ´Bedankt dat u er bent´.

Met het iconische Waarheen, waarvoor van Mieke Telkamp opent zij de herdenking. Aan de hand van bekende en onbekende nummers en anekdotes vertelt Marja over het leven van onder anderen Robert Long, Conny van den Bos, Rudy Carrell, Tante Leen, de Zangeres Zonder Naam en vele anderen. Een hartverwarmende en soms ontroerende parade met de sterren van weleer.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.