MARTIJN KONING

Info en tickets
DatumDo 16 december 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 21,00
Bestel kaarten
Koning van de toekomst (uitverkocht)
Info en tickets
DatumDo 16 december 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 21,00
Bestel kaarten
MARTIJN KONING Koning van de toekomst (uitverkocht)Do 16 december 2021 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Hij heeft de hoogste ‘grapdichtheid-garantie’ van 80 minuten pure stand-up comedy. Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit.

Martijn Koning had zichzelf een pauze cadeau gedaan. Voor een stuiterbal als Martijn iets totaal tegennatuurlijks. Waar anderen even uitpuffen, stroopte hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur. Wat heeft die pauze met hem gedaan? Hoe ziet die Koning van de Toekomst eruit…? Hij probeerde het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht. Maarmènwat was dat moeilijk.


Aanvullende informatie

Voor deze voorstelling koop je een toegangskaart zonder vaste stoel of plek in de zaal. Bij binnenkomst vertellen we je op welke stoel je plaats mag nemen. De plek wordt toegewezen afhankelijk van het aantal personen per reservering.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.