MICHELINE VAN HAUTEM ISM IRENE EDERVEEN

Info en tickets
DatumZa 22 april 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
CJP € 15,50
Student € 10,00
Bestel kaarten
Shaffy & Brass
Info en tickets
DatumZa 22 april 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
CJP € 15,50
Student € 10,00
Bestel kaarten
MICHELINE VAN HAUTEM ISM IRENE EDERVEEN Shaffy & BrassZa 22 april 2023 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Na het succes van Brel & Brass is Shaffy & Brass het nieuwe project van zangeres Micheline Van Hautem; de onvergetelijke chansons van Ramses Shaffy, met special guest Jos Jansen op bastrombone. Deze avond begeleid door muziekvereniging Irene Ederveen.

Brel & Brass bleek een gouden formule en is inmiddels de grens van 70 (!) edities gepasseerd met even zoveel lokale of regionale orkesten. Nu dus ruim baan voor de gloedvolle muziek van Ramses Shaffy in combinatie met het warme, maar vaak ook spetterende koper van het orkest. Alle arrangementen zijn nieuw en speciaal voorShaffy & Brass geschreven door toparrangeurs.

Voor de pauze speelt het orkest een instrumentaal programma van 30 minuten. Na de pauze is het de beurt aan Micheline Van Hautem om de mooiste liederen van Ramses Shaffy ten gehore te brengen. Speciale gast tijdensShaffy & Brass is wederom de fenomenale bastrombonist Jos Jansen. Hij is een veelgevraagd solist binnen de HaFaBra-wereld, in binnen- en buitenland.

De pers is unaniem lovend over Brel & Brass: '...een fenomenaal concert...staande ovatie'. '...alle soorten van emotie: van uitbundige vrolijkheid tot ingetogen melancholie'. Absolute ster van de avond was Micheline Van Hautem; de Vlaamse zangeres die recht deed aan de erfenis van haar landgenoot Jacques Brel.'