ROad to Panama

Info en tickets
DatumDo 01 december 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,50
CJP € 16,50
Student € 10,00
Bestel kaarten
Panama Pictures
Info en tickets
DatumDo 01 december 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,50
CJP € 16,50
Student € 10,00
Bestel kaarten
ROad to Panama Panama PicturesDo 01 december 2022 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Een spectaculaire reis naar, op en over de grenzen van dans en circus

Welkom bij Road to Panama. Neem plaats op het speelvlak en ontmoet de vaste Panama Pictures-performers en jonge talenten die je van heel dichtbij meenemen in een energieke melange van artistieke en acrobatische acts.

Voel ze boven je hoofd zwieren, ervaar hun fysieke toewijding, proef de spanning en word zo deel van een uitzonderlijk avontuur. Road to Panama is een spectaculaire reis naar, op en over de grenzen van dans en circus. Een intieme belevenis die raakt en verrast, een telkens wisselende compilatie van diverse stukken – elk uniek in sfeer en verhaal.

Niets is wat het is in A perfect deal. Als schimmige bankiers laten de jonglerende mannen-in-pak Francesco Barba, Cal Courtney en Fabian Krestel voortdurend ballen verschijnen en verdwijnen. Vlakbij manipuleren ze je beleving, tarten ze je vertrouwen. Zijn het elkaars handlangers of opponenten? Charlatans of kompanen?

Stripped is een intiem portret van een man (Tarek Rammo) die probeert te achterhalen wie hij in wezen is. In gesprek met zichzelf en het publiek onthult hij laag voor laag een andere kant van zijn karakter. De aerial straps dienen daarbij als verlenging van zijn lichaam, als beperking van zijn bewegingsvrijheid maar ook als opstap tot een andere werkelijkheid.

In Sometimes it’s not your fault tarten Fynn Neb en Crispin Bade, twee jonge talenten opgeleid aan de circusacademie ACaPa, boven je hoofd de zwaartekracht. Bungelend en zwaaiend aan touwen ontmoeten ze elkaar in een contrastrijk spel van verstilde en explosieve momenten.

 

Anderen bekeken ook