PANAMA PICTURES

Info en tickets
DatumVr 29 oktober 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
Bestel kaarten
Vanishing Point
Info en tickets
DatumVr 29 oktober 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
Bestel kaarten
PANAMA PICTURES Vanishing PointVr 29 oktober 2021 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Wanneer ben je oud?
Wanneer begint het ouder worden?
Waar bevindt zich het kantelpunt?

In Vanishing Point ontrafelt een cast van dansers en acrobaten, variërend van begin dertig tot eind zestig, wat het betekent om ouder te worden.
Het verleden groeit, de toekomst krimpt. In hoeverre ben je nog diegene die je ooit was? Er komt een moment dat je steeds meer in de marges terechtkomt en het pulserende leven zich elders lijkt te bevinden. De kwetsbaarheid van je lichaam wordt tastbaar en alles vertraagt.
Vanishing Point is een intieme zoektocht naar vergankelijkheid. Een poëtische beeldenreeks met een grote fysieke impact, over het verlangen naar het stopzetten van de tijd. Met als stip op de horizon het verdwijnpunt, waar al ons streven samenkomt. Maar waar ook alles verdwijnt…


Gratis Zintuiglijk college voorafgaand aan de voorstelling 

Wil jij alvast warm draaien voor de voorstelling? En lijkt het je leuk om met andere ogen naar Vanishing point te kijken? Laat je zintuigen prikkelen in het zintuigelijk college verzorgd door docent Guido Jansen voorafgaand aan de voorstelling. Leer meer en andere details te zien door een mini-lesje dramaturgische analyse. 

Guido bespreekt de thema’s van de voorstelling. En laat zien hoe de makers hun kunstwerken ontwierpen en wat ze betekenen. Ook de unieke danstaal van Panama, de combinatie tussen dans en acrobatiek, wordt onder de loep genomen. Luchtig en toegankelijk, maar niet zonder diepgang.

Je bent van harte welkom! Het zintuiglijk college start om 19:30 uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.


Aanvullende informatie

Voor deze voorstelling koop je een toegangskaart zonder vaste stoel of plek in de zaal. Bij binnenkomst vertellen we je op welke stoel je plaats mag nemen. De plek wordt toegewezen afhankelijk van het aantal personen per reservering.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.