PATRICK NEDERKOORN & SJOERD GROESKAMP

Info en tickets
DatumDo 11 april 2024
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 20,00
CJP € 17,00
Bestel kaarten
Overvloed
Info en tickets
DatumDo 11 april 2024
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 20,00
CJP € 17,00
Bestel kaarten
PATRICK NEDERKOORN & SJOERD GROESKAMP OvervloedDo 11 april 2024 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Welkom in het jaar 2100. Zet je radio aan en hoor hoe het de wereld is vergaan. Staat Nederland op palen? Ziet de Amazone zwart? En is die laatste ijsbeer al verdronken? Of wordt er bij het Greta Thunberg-monument gevierd dat we klimaatverandering hebben gestopt?

In de theatervoorstelling Overvloed komen verschillende toekomstscenario’s aan bod in een mix van cabaret en wetenschap. Fysisch oceanograaf Sjoerd Groeskamp en cabaretier Patrick Nederkoorn bundelen hun krachten en nemen het publiek mee in hun verbeelding over de gevolgen van klimaatverandering.

Overvloed is een geslaagd experiment van een plezierig, interessant, complementair duo’ – Theaterkrant

Sjoerd Groeskamp is als wetenschapper verbonden aan het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ). Hij is expert op het gebied van turbulentie in de oceaan en deed de afgelopen jaren onderzoek in Australië en de Verenigde Staten. Hij wordt door media vaak gevraagd om commentaar te geven op nieuws over oceanen, zeespiegelstijging en klimaatverandering.

Cabaretier Patrick Nederkoorn is lid van het cabaretteam van radioprogramma Spijkers met Koppen, politiek columnist bij Met het Oog op Morgen, winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs en maakte inmiddels vijf cabaretprogramma’s, waarin persoonlijke verhalen met de actualiteit verbonden worden.


Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-Trailer

Foto Sjoerd en Patrick kopie

Anderen bekeken ook