PHION

Info en tickets
DatumZa 26 november 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 28,00
CJP € 25,00
Rebelse Schoonheid
Info en tickets
DatumZa 26 november 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 28,00
CJP € 25,00
PHION Rebelse SchoonheidZa 26 november 2022 20:15 uur
Over de voorstelling

Rebels

Hoe overleef je in een wereld die extreem maakbaar en tegelijkertijd chaotisch is? Rond dit thema bedachten drie rebelse leden van Phion een intrigerend programma. Uitdagend muziektheater waarin zonder pardon alle muzikale zekerheden overboord gegooid worden en je als luisteraar in een aangename chaotische vertwijfeling achterlaat. Of lijken alle chaotische dissonanten niet op te wegen tegen de bevrijdende consonanten die ons leven houvast geeft? Laat dat maar aan de universele schoonheid van de muziek over.

Schoonheid

De voorstelling verbindt Johann Strauss en Richard Strauss genadeloos aan elkaar en laat opera en operette zonder gêne in elkaar overlopen. De Radetzky Mars staat naast liederen van Mahler en geen groter tegenstelling dan devoot biddende kinderen en een ijzingwekkend krijsende heks in Humperdincks Hans en Grietje. Of lijken alle chaotische dissonanten niet op te wegen tegen de bevrijdende consonanten die ons leven ondanks alles orde en houvast geven? Laat dat maar aan de universele schoonheid van de muziek over. Als je wilt weten hoe, schroom dan niet naar deze prikkelende voorstelling te komen

Alexander de Blaeij – dirigent

Martina Prins - Sopraan

Kamer Ensemble van Phion


INLEIDING

Voorafgaand aan het concert ben je welkom bij de gratis inleiding door PHION vanaf ongeveer 19:30 uur. Zij nemen je op een interactieve manier mee in hun programma.


SERIEKORTING CULTURA KLASSIEK

Stel uw eigen favoriete serie klassieke concerten samen en profiteer van een mooie korting. Bij afname van minimaal 4 concerten, ontvangt u € 5,- korting per concert. Kijk hier voor meer informatie en bestellen van een serie.

CA P Phion Rebelse Schoonheid cr
CA P  Vier jaargetijden Santiago Cimadevilla fotograaf Mercedes Cimadevilla

Anderen bekeken ook