PIEPSCHUIM

Info en tickets
DatumDo 16 november 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 21,50
CJP € 18,50
Bestel kaarten
Buiten de lijntjes
Info en tickets
DatumDo 16 november 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 21,50
CJP € 18,50
Bestel kaarten
PIEPSCHUIM Buiten de lijntjesDo 16 november 2023 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

De feiten van de klimaatcrisis kennen we al lang, maar veel die hebben de afgelopen tijd niet uitgehaald. We hebben ook helemaal geen feiten nodig: we hebben verhalen nodig. Maar wat is het verhaal van ons klimaat?

In Buiten de Lijntjes vertelt Piepschuim de verhalen van ons klimaat: geen college met cijfers en verontrustende feiten, maar een avond vol prachtige muziek van een strijkkwartet onder leiding van Egon Kracht, humor, een enorme lading (groene) energie en een sprankje hoop. Zodat u daarna die verhalen verder kunt vertellen.

Piepschuim kreeg inhoudelijke hulp van wetenschappers en experts als Heleen de Coninck en Margot Ribberink. En door het gebruik van een tweedehands decor (Lebbis) en tweedehands kleding (Pieter Derks en Theo Maassen) is Buiten de Lijntjes misschien wel de eerste volledig CO2-neutrale theatervoorstelling van Nederland.
Voor iedereen die zich zorgen maakt over het klimaat, maar vooral ook voor iedereen die dat niet doet.

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-

persfoto0 0

Anderen bekeken ook