PIETER DERKS

Laatste kaarten!
Info en tickets
DatumZa 13 november 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 21,00
En nu? | Try out (Uitverkocht)
Laatste kaarten!
Info en tickets
DatumZa 13 november 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 21,00
PIETER DERKS En nu? | Try out (Uitverkocht)Za 13 november 2021 20:15 uur
Over de voorstelling

Daar is hij weer! In zijn vorige voorstelling wist hij het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. Niet voor niets werd deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario.

In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.