PYNARELLO | Geannuleerd

Info en tickets
DatumZa 22 januari 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
Beethoven Patch
Info en tickets
DatumZa 22 januari 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
PYNARELLO | Geannuleerd Beethoven PatchZa 22 januari 2022 20:15 uur
Over de voorstelling

Belangrijke informatie over de voorstelling

In verband met de Coronamaatregelen die op 14 januari door de overheid zijn afgekondigd, zijn wij genoodzaakt om deze voorstelling te annuleren. Heb je kaarten voor deze voorstelling, dan ontvang je van ons persoonlijk bericht.


Patchsymfonie van Beethoven

Ga je online of in een old skool-platenzaak op zoek naar muziek van de oude meester Beethoven, dan is de keuze op z’n minst overweldigend. Geen nood, Pynarello brengt orde in de chaos. Via de website van het collectief kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op vijf van de 37 symfoniedelen van de Duitse componist. De vijf delen met de meeste stemmen worden als één symfonie gespeeld op de inmiddels befaamde Pynarello wijze! Uit het hoofd, zonder dirigent. Hiermee viert Pynarello alsnog het Beethovenjaar met (volkomen terechte) bombarie.

Lonneke van Straalen muzikale leiding, Pynarello ensemble

Beethovenvijf delen uit verschillende symfonieën.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.