RAMON VALLE & FRIENDS

Info en tickets
DatumVr 03 december 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 29,00
Bestel kaarten
Boundless Forces
Info en tickets
DatumVr 03 december 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 29,00
Bestel kaarten
RAMON VALLE & FRIENDS Boundless ForcesVr 03 december 2021 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Ramón Valle staat aan de vooravond van zijn grootste muzikale avontuur ooit en wil de handen ineens slaan met een select aantal podia om zijn BOUNDLESS FORCES te bundelen.

Valle’s nieuwste project, BOUNDLESS FORCES is zijn persoonlijke reis. Een ode aan de 20 jaar dat hij in Nederland woont en vanuit hier zijn muzikale carrière beweegt.

Een reis waarin hij zijn Cubaanse roots en Europese inspiratie moeiteloos verweeft met invloeden uit de hedendaagse jazz, klassieke muziek en popcultuur.

De line-up bestaat uit: Ramón Valle - piano + lead, MC Typhoon - MC, Caroline Cartens- opera vocals, Raffaela Herbert - vocals, Tineke Postma - saxofoon, Omar Rodriguez Calvo - contrabas

Enrique Firpi - drums, Nils Fischer - percussie, Jota Papadopoulou - keys

Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.