RAPALJE

Info en tickets
DatumVr 22 april 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 21,00
Bestel kaarten
Scotland's story
Info en tickets
DatumVr 22 april 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 21,00
Bestel kaarten
RAPALJE Scotland's storyVr 22 april 2022 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

"We're all Scotland's story and we're all worth the same"

Prachtige woorden met een diepe betkenis, direct uit de tekst van Scotland's Storyen niets geeft beter weer waar deze nieuwe theater show van Rapalje over gaat.

Rapalje gaat weer op reis langs de theaters in Nederland en België en neemt het publiek mee naar de hooglanden van Schotland met de vurige doedelzak, gevoelige ballades en stampende jigs & reels.

Een gloednieuwe theatershow vol verhalen, muziek en zang. Een feest der herkenning van klassieke Rapalje nummers als Caledonia en the Wild Rover gecombineerd met nieuw repertoire van hun gelijknamige en spiksplinternieuwe CD “Scotland´s Story”


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.