SINGER SONGWRITER FESTIVAL

Singer songwriter festival 2021
Info en tickets
DatumZa 04 september 2021
Aanvang 19:30 uur
Einde 23:00 uur
Locatie Openluchttheater
Prijzen Normaal € 10,00
Bestel kaarten
Info en tickets
DatumZa 04 september 2021
Aanvang 19:30 uur
Einde 23:00 uur
Locatie Openluchttheater
Prijzen Normaal € 10,00
Bestel kaarten
SINGER SONGWRITER FESTIVAL Singer songwriter festival 2021Za 04 september 2021 19:30 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

In deze onzekere tijden hebben we behoefte aan muziek. En niet zomaar muziek, maar live muziek van geweldige artiesten! Dit jaar mogen we gebruik maken van het prachtige Openluchttheater. Hoe geweldig is dat! Je kan dit jaar genieten van de geweldige stem van toptalent Maaike Ouboter, de winnaar van beste singer songwriter. Voeg daarbij lokale toptalenten Sofia Dragt en MINKA en je hebt een geweldige avond. De vierde artiest is nog geheim; hou de website in de gaten voor nieuws. Koop snel een kaartje, want het aantal plekken is nog steeds beperkt.

Om toegang te krijgen tot het Singer Songwriter Festival moet de bezoeker in het bezit zijn van een CoronaToegangsBewijs. Dit kan op 2 manieren:

• Testbewijs: een vooraf professioneel afgenomen negatief testbewijs met een geldigheidsduur van 40 uur. Hiervoor ga je naar https://www.testenvoortoegang.org/
• Vaccinatiebewijs: bezoekers kunnen hun vaccinatiebewijs omzetten in een coronatoegangsbewijs. Inmiddels is de CoronaCheck App online, waarin jouw vaccinatie kan worden geladen.