SLÄPSTICK

Info en tickets
DatumDo 14 oktober 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 20,00
The Roaring Twenties | try out
Info en tickets
DatumDo 14 oktober 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 20,00
SLÄPSTICK The Roaring Twenties | try outDo 14 oktober 2021 20:15 uur
Over de voorstelling

Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar ons theater.

Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven! Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten!

Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt?

Alles werkt prima! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende jubileumavond in de weg staan! Dus: doe je feestkleding aan en betreed de rode loper!


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona.Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs.Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.


Trailer

Släpstick   The Roaring Twenties (c) Corné van der Stelt