SPOT ON

Info en tickets
DatumVr 17 december 2021
Aanvang 17:00 uur
Einde 20:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 16,50
Arrangement € 39,50
Info en tickets
DatumVr 17 december 2021
Aanvang 17:00 uur
Einde 20:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 16,50
Arrangement € 39,50
FESTIVAL SPOT ON CULTURA (WORDT VERPLAATST) Vr 17 december 2021 17:00 uur
Over de voorstelling

Belangrijke informatie over SPOT ON CULTURA

In verband met de Coronamaatregelen die op 26 november door de overheid zijn afgekondigd, wordt het SPOT ON CULTURA evenement verplaatst naar een ander moment. Zodra de nieuwe datum bekend is zullen we dit bekend maken op onze website.


FESTIVAL SPOT ON CULTURA

Het feest barst vandaag los en heel Cultura wordt omgetoverd tot een waar festivalterrein, metmuziek, kortetheateracts in de theaterzaal,shortmovies in de filmlounge enkunstprojecties van lichtkunstenaars. In het atrium kun je ongedwongen genieten van een drankje en heerlijke hapjes vanChristiaan Weij (Smaakpark) bij de verschillende kookeilanden.

Kom en ontdek Cultura! Laat je verrassen, verwonderen en geniet van een heerlijk ongedwongen feestje om het jaar af te sluiten als opmaat naar de feestdagen. Sluit de avond knallend af met een waanzinnige show vanSymfonie on Fire op het Kuiperplein.

Op vrijdag heb je een ticket nodig voor toegang tot het feest. Je hebt keuze uit twee opties

Toegangsticket, hiermee heb je toegang tot het feest. Wil je daarnaast ook genieten van een hapje en een drankje dan reken je die tijdens je bezoek zelf extra af € 16,50 Full experience ticket, bestaande uit toegang tot het feest, een welkomstdrankje en drie heerlijke hapjes van Christiaan Weij. € 39,50 (kies voor arrangement)

Je bent welkom tussen 18:00 tot 22:00 uur. Je kunt inlopen wanneer het jou uitkomt, maar we vinden het natuurlijk heel gezellig als je er de hele tijd bent.

Impressie