STONES SESSIONS

Info en tickets
DatumZa 12 maart 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 25,00
Bestel kaarten
Pleased to meet you
Info en tickets
DatumZa 12 maart 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 25,00
Bestel kaarten
STONES SESSIONS Pleased to meet youZa 12 maart 2022 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Wij stellen graag aan u voor... Stones Sessions! Zes jonge ras muzikanten, met een rock ’n roll-kilometerteller die overuren draait. Ze vonden elkaar in een gezamenlijke liefde; The Rolling Stones.

De levenslust, energie en passie voor het oeuvre van Jagger/Richards & consorten spat van deze rockers af. Met de stadion mega hits, intieme tranentrekkers en toonaangevende anekdotes uit de rijke historie is een avond met Stones Sessions een must-see voor elke Stones liefhebber.

Stones Sessions toert nu enkele jaren met succes langs de Nederlandse clubs en festivals met een dampende ode aan The Stones waar niemand omheen kan. Hoog tijd om de theaterwereld voor zich te winnen!

Pleased to meet you… hope you guess my name!


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.