Tussenstation @Akoesticum

Info en tickets
DatumVr 01 juli 2022
Aanvang 17:00 uur
Einde 22:00 uur
Theater de Plaats | Waar ik mijn hart aan ophang
Info en tickets
DatumVr 01 juli 2022
Aanvang 17:00 uur
Einde 22:00 uur
Tussenstation @Akoesticum Theater de Plaats | Waar ik mijn hart aan ophangVr 01 juli 2022 17:00 uur
Over de voorstelling

Deze zomer bieden we samen met Akoesticum een zonnig Tussenstation naast station Ede-Wageningen.

Tijdens vier vrijdagavonden in juli vindt een afwisselende serie optredens plaats. Van bijzonder theater tot elektrische popmuziek: elke avond is uniek.

Let op: kaarten voor deze serie zijn te koop via de website van Akoesticum!

Nodig je familie, vrienden en collega’s uit, en neem plaats op het terras van de binnentuin van Akoesticum. Laat je verrassen door de unieke optredens, terwijl je geniet van lekker eten met een Veluws tintje!

Elk optreden wordt gekenmerkt door een zekere vluchtigheid; het kenmerkende aspect op doorreis te zijn. Kort, vluchtig, maar met een moment van rust, inspiratie, oplading. Hierdoor biedt elke avond een bijzondere ervaring, en die neem je met je mee!

Op vrijdag 1 juli stopt Theater de Plaats op het Tussenstation @Akoesticum met de voorstelling 'Waar ik mijn hart aan op hang'

Vier acteurs en een koor brengen in het gedachtegoed van Helene Kröller-Müller een ode aan de kunst. Een voorstelling over een bijzondere vrouw die liever tegen haar schilderijen praatte dan tegen mensen van vlees en bloed. Over hoge verwachtingen en grote teleurstellingen. Over op zoek zijn naar houvast, om iets te hebben wat het waard is om voor te leven. Over alleen zijn. En alleen sterven.

Bijzonder weetje

De opvoering van het stuk bij Akoesticum is heel bijzonder, aangezien er plannen zijn om in de toekomst een Helene Kröller-Müller experience in de Frisokazerne te openen.

Kosten

Kaartje voor een avondje Tussenstation @Akoesticum kost €27,50, inclusief eten.

Fingerfood 'Proef de Veluwe

Tijdens de voorstellingen worden er diverse gerechten aangeboden. De ingrediënten daarvan zullen voor een groot gedeelte gehaald worden bij lokale producenten.

Het is ook mogelijk om voor € 5 euro een historische wandeling over het kazerneterrein bij te boeken. Die start vanaf 16 uur. Deze kun je bijboeken bij de bestelling van je tickets voor Tussenstation @Akoesticum.

Tussenstation wordt mede mogelijk gemaakt door ITN Installatietechniek en Visit Veluwe.

Scenefoto's en trailer

Meer Tussenstation @Akoesticum