Tussenstation @Akoesticum

Info en tickets
DatumVr 22 juli 2022
Aanvang 18:00 uur
Einde 20:30 uur
MINKA
Info en tickets
DatumVr 22 juli 2022
Aanvang 18:00 uur
Einde 20:30 uur
Tussenstation @Akoesticum MINKAVr 22 juli 2022 18:00 uur
Over de voorstelling
Deze zomer bieden we samen met Akoesticum een zonnig Tussenstation naast station Ede-Wageningen

Tijdens vier vrijdagavonden in juli vindt een afwisselende serie optredens plaats. Van bijzonder theater tot elektrische popmuziek: elke avond is uniek.

Let op: kaarten voor deze serie zijn te koop via de website van Akoesticum!

Nodig je familie, vrienden en collega’s uit, en neem plaats op het terras van de binnentuin van Akoesticum. Laat je verrassen door de unieke optredens, terwijl je geniet van lekker eten met een Veluws tintje!

Elk optreden wordt gekenmerkt door een zekere vluchtigheid; het kenmerkende aspect op doorreis te zijn. Kort, vluchtig, maar met een moment van rust, inspiratie, oplading. Hierdoor biedt elke avond een bijzondere ervaring, en die neem je met je mee!

Op vrijdag 22 juli stopt MINKAop het Tussenstation @Akoesticum met tintelfrisse Nederlandstalige electropop met een vrolijke rock’n roll vibe. All in.

MINKA verwacht maar één ding van je: totale overgave aan de muziek. Dansen, tunnelvisie, verliefdheid, alles is welkom. De Deventerse zangeres weet je te overtuigen met eerlijke teksten en een verslavende cocktail van electro & analoge muziek. Gewapend met gitaar en knallende beats daagt ze je uit om buiten de gebaande paden te denken. Vergeet je werk, de wereld, laat maar los. Dans alsof er niemand kijkt. MINKA speelt 2 sets..


Kosten

Kaartje voor een avondje Tussenstation @Akoesticum kost €27,50 inclusief eten. (ex drankjes)

Zo ziet de avond eruit!

Je mag vanaf 18.00 uur binnenlopen in de prachtige binnentuin van Akoesticum. We openen het buffet om 18.30 uur en de voorstelling start om 19.00 uur. Rond 20.30 uur is het afgelopen.

Het is ook mogelijk om voor € 5 euro een historische wandeling over het kazerneterrein bij te boeken. Die start vanaf 16 uur. Deze kun je bijboeken bij de bestelling van je tickets voor Tussenstation @Akoesticum.

Fingerfood 'Proef de Veluwe

Tijdens de voorstellingen worden er diverse gerechten aangeboden. De ingrediënten daarvan zullen voor een groot gedeelte gehaald worden bij lokale producenten.

Het is ook mogelijk om voor € 5 euro een historische wandeling over het kazerneterrein bij te boeken. Die start vanaf 17.00 uur. Deze kun je bijboeken bij de bestelling van je tickets voor Tussenstation @Akoesticum.


Tussenstation wordt mede mogelijk gemaakt door ITN Installatietechniek en Veluwe Op 1.

Nog meer Tussenstation @Akoesticum