Tussenstation @Akoesticum

Info en tickets
DatumVr 15 juli 2022
Aanvang 18:00 uur
Einde 20:30 uur
Larissa Verhoeff, Kimberly Tummers, Erik Onnink, Tineke Roseboom
Info en tickets
DatumVr 15 juli 2022
Aanvang 18:00 uur
Einde 20:30 uur
Tussenstation @Akoesticum Larissa Verhoeff, Kimberly Tummers, Erik Onnink, Tineke RoseboomVr 15 juli 2022 18:00 uur
Over de voorstelling
Deze zomer bieden we samen met Akoesticum een zonnig Tussenstation naast station Ede-Wageningen

Tijdens vier vrijdagavonden in juli vindt een afwisselende serie optredens plaats. Van bijzonder theater tot elektrische popmuziek: elke avond is uniek.

Let op: kaarten voor deze serie zijn te koop via de website van Akoesticum!

Nodig je familie, vrienden en collega’s uit, en neem plaats op het terras van de binnentuin van Akoesticum. Laat je verrassen door de unieke optredens, terwijl je geniet van lekker eten met een Veluws tintje!

Elk optreden wordt gekenmerkt door een zekere vluchtigheid; het kenmerkende aspect op doorreis te zijn. Kort, vluchtig, maar met een moment van rust, inspiratie, oplading. Hierdoor biedt elke avond een bijzondere ervaring, en die neem je met je mee!

Op vrijdag 15 juli stoppen Tineke Roseboom, Kimberly Tummers, Erik Onnink en Larissa Verhoeff op het Tussenstation @Akoesticum met een waanzinnig bijzonder optreden.

De lange, lome zomeravond lonkt met prachtige relaxte muziek, van modern tot klassiek, warme woorden en de dans van de zon. In dit speciale programma, samengesteld door sopraan Tineke Roseboom, komen verschillende kunstvormen als muziek, dans en poëzie samen en gaan artiesten bijzondere samenwerkingen aan. Allemaal om de zomer te eren.

Larissa Verhoeff, poëzie
Kimberly Tummers, dans
Erik Onnink, piano
Tineke Roseboom, zang
Tobermore, Ierse & Amerikaanse Folk


Kosten

Kaartje voor een avondje Tussenstation @Akoesticum kost €27,50, inclusief eten (ex drankjes).

Fingerfood 'Proef de Veluwe

Tijdens de voorstellingen worden er diverse gerechten aangeboden. De ingrediënten daarvan zullen voor een groot gedeelte gehaald worden bij lokale producenten.

Zo ziet de avond eruit!

Je mag vanaf 18.00 uur binnenlopen in de prachtige binnentuin van Akoesticum. We openen het buffet om 18.30 uur en de voorstelling start om 19.00 uur. Rond 20.30 uur is het afgelopen.

Het is ook mogelijk om voor € 5 euro een historische wandelingover het kazerneterrein bij te boeken. Die start vanaf 17.00 uur. Deze kun je bijboeken bij de bestelling van je tickets voor Tussenstation @Akoesticum.


Tussenstation wordt mede mogelijk gemaakt door ITN Installatietechniek en Veluwe Op 1.

Meer Tussenstation @Akoesticum