VAN MERWIJKS LATIN SOUL & SALSA

Info en tickets
DatumZa 12 februari 2022
Aanvang 19:30 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 24,00
CJP € 21,00
Latin Soul & Salsa!
Info en tickets
DatumZa 12 februari 2022
Aanvang 19:30 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 24,00
CJP € 21,00
VAN MERWIJKS LATIN SOUL & SALSA Latin Soul & Salsa!Za 12 februari 2022 19:30 uur
Over de voorstelling

LET OP: de aanvangstijd van deze voorstelling is vervroegd ivm de verplichte sluitingstijd van theaters.


Een spetterende muziek- en dansshow met de beste live salsa band bestaande uit de beste Latin musici, top zangers en innemende en betoverende dansers en danseressen. Een show waarin de rijkdom aan 100 jarige geschiedenis van Latin Soul en Salsa wordt blootgelegd in de sfeer van donkere, kokende Latin nachtclubs.

Lucas van Merwijk vertrok in 1980 als punkdrummer naar Amsterdam, waar hij in contact kwam met salsa muziek van de Latino´s uit New York. Hij ontdekte de nauwe verwantschap tussen muziek en dans en raakte verslaafd aan de rijkdom van deze ritmes. Een levenslange zoektocht naar de oorsprong bracht hem naar de wijk Spanish Harlem in New York.

Kijk je liever mee vanuit huis? Dat kan! Deze voorstelling kun je ook via volgen via livestream!


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.