WISHFUL SINGING, KOORSCHOOL MIDDEN GELD

Laatste kaarten!
Info en tickets
DatumZa 18 december 2021
Aanvang 15:00 uur
Einde 16:15 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
Kerst over de wereld
Laatste kaarten!
Info en tickets
DatumZa 18 december 2021
Aanvang 15:00 uur
Einde 16:15 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
WISHFUL SINGING, KOORSCHOOL MIDDEN GELD Kerst over de wereldZa 18 december 2021 15:00 uur
Over de voorstelling

Belangrijke informatie over het concert

In verband met de Coronamaatregelen die op 26 november door de overheid zijn afgekondigd, is de aanvangstijd van het concert verplaatst naar de middag. Heb je kaarten voor deze voorstelling, dan ontvang je van ons persoonlijk bericht. Omdat we door de maatregelen minder bezoekers in de zaal kunnen ontvangen, kun je het concert ook digitaal volgen met een livestreamticket.


December is ‘the most wonderful time of the year’; niet alleen vanwege de kerstdagen, met gezelligheid en samen zijn, maar ook vanwege de schat aan prachtige muziek die voor deze periode geschreven is. Componisten door de eeuwen heen, in Europa en daarbuiten, hebben zich laten inspireren en muzikale juwelen nagelaten.

De bevlogen zangeressen van Wishful Singing en jonge talenten van de Koorschool Midden-Gelderland nemen u in dit programma mee op reis. Klassieke Engelse carols en kersthits als I’m dreaming of a white Christmas wisselen af met composities van Händel, Vivaldi en componisten uit Zuid-Amerika. Een programma dat jong en oud verbindt, een heerlijke opmaat naar de kerst.

Wishful Singing vocaal ensemble | Koorschool Midden-Gelderland koor | The Amsterdam Consort instrumentaal ensemble. Muziek o.a.Händel, Vivaldi, Marini, Rutter


Belangrijke informatie over je plek in de zaal

In verband met de geldende coronamaatregel van 1,5m afstand in de theaterzaal, zullen onze medewerkers u een stoel toewijzen bij binnenkomst. Het stoelnummer op uw toegangskaartje is dus NIET de plek waar u gegarandeerd kunt zitten.


Ook via livestream!

Het kerstconcert is ook te volgen via livestream. Je kijkt dan live mee in onze zaal. Bestel je V-Ticket voor de livestream hier.


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona.Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs.Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Ede viert kerst concert