YUTO & DE BOOM

Info en tickets
DatumZa 07 augustus 2021
Aanvang 10:00 uur
Einde 16:20 uur
Theaterervaring in de Stingerbol
Info en tickets
DatumZa 07 augustus 2021
Aanvang 10:00 uur
Einde 16:20 uur
YUTO & DE BOOM Theaterervaring in de StingerbolZa 07 augustus 2021 10:00 uur
Over de voorstelling

Theaterervaring voor jong en oud (5-99)

Dompel je onder in de betoverende wereld van Yuto & De Boom. Ga op ontdekkingstocht door een bewegend labyrint met prachtige poppen, schaduwen en bewegende pentekeningen. Zet een koptelefoon op en laat je meevoeren in het verhaal over de bijzondere vriendschap tussen een jongen en een boom.

De interactieve installatie Yuto & De Boom is gebaseerd op het prijswinnende prentenboek Ik geef je mijn hart van Pimm van Hest en Sassafras de Bruyn.

De kleine Yuto krijgt van een oude man een kistje. "Hierin zit alles wat je nodig hebt.", zegt hij. Maar het kistje kan niet open. De dag voor zijn zevende verjaardag droomt Yuto over de oude man. Als hij wakker wordt is het kistje open en vindt Yuto een hartvormig zaadje. Hij plant het zaadje en er groeit een boompje uit. Samen worden ze groot.

Over luisteren met je hart en nooit echt alleen zijn. Over groeien en oud worden, en over weten wanneer het tijd is om te gaan.

In de Stingerbol

Deze ervaringsvoorstelling vindt plaats in de Stingerbol in Ede en is volledig corona proof. Je bezoekt Yuto & De Boom in een tijdslot met maximaal vijf personen uit je eigen huishouden, dus je hoeft niet eerst te testen! 

LET OP: Kaartjes bestel je via de website van Yuto en de Boom. Via de knop bestel kaarten wordt je naar de website van Yuto en de Boom gestuurd.


De pers over Yuto en de Boom

“Een unieke en hartveroverende ervaring” - Den Haag Centraal

“Een onderdompeling in een magische en fantasierijke wereld (…) een enorme prestatie” - Theaterkrant

Ervaringen van kinderen

“Een prachtige en inspirerende ervaring” -Elaine (41), Joey (10), Femke (6)

“Ik heb nog nooit zoiets bijzonders meegemaakt” - Anne (53)

“Zelfs mijn jongste van 5 begreep de herhaling van het leven. We hebben genoten” - Monique (40)

“SUPER SUPERCOOL” - Mees (7)