Verhuur theaterzaal

Huur onze mooie theaterzaal!

Huur de theaterzaal

De Theaterzaal, voor al jouw voorstelling en evenementen!

Heb jij altijd al in de schijnwerpers willen staan met jouw gezelschap? Een zwevende vloer, een vlak podium en rood beklede stoelen zijn elementen voor een intieme sfeer voor een voorstelling, congres of bijeenkomst.

Cultura biedt met bijna 400 stoelen de theaterzaal aan met meerdere multifunctionele zaalopstellingen. Wanneer jouw opkomst groter of kleiner is dan verwacht, kunnen we dankzij de inschuifbare tribune samen de juiste zaalopstelling kiezen, zodat je altijd in een gevoelsmatig volle zaal optreedt.

Zelfs een feestje of een diner in de theaterzaal behoren tot de mogelijkheden. Uiteraard beschikt de zaal over een professionele licht- en geluidsinstallatie en onze medewerkers staan klaar om elke presentatie of voorstelling tot een topproductie te maken.

Daarnaast kan onze sfeervolle zaal ook het decor zijn van jouw congres, beurs, evenement of bedrijfsfeest, wanneer jij het podium inricht naar eigen wens. Er zijn dan ook genoeg mogelijkheden voor professionele voorstellingen, (dans)scholen, toneelverenigingen, popkoren, cabaretiers, gemeente, congressen, filmvertoningen en meer!

De beschikbaarheid van onze theaterzaal hangt af van onze voorstellingen, jouw voorstelling en de op- en afbouwdagen. Graag kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

Bekijk hier de technische specificaties van onze theaterzaal.

theaterzaal

Aanvraagformulier

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

Zij gingen jou voor!

Ons zakelijk evenement bij Cultura was een groot succes!

- Bos

De theaterzaal van Cultura biedt vele mogelijkheden!

- Dansschool Ede