Bibliotheek

Iedereen is welkom

Ik wil...

Lid worden van de bibliotheek?

dat kan heel simpel

Je kunt je in laten schrijven bij één van de medewerkers van de hoofdvestiging aan de Molenstraat 45, de filialen Stadspoort, Bennekom, Lunteren en de Bibliobus. Neem daarvoor een geldig identiteitsbewijs mee. Je kunt je hieronder ook online inschrijven.

GettyImages 0 ()
DSC0 copy

We zijn weer open!

Dit geldt voor al onze vestigingen en de bibliobus.

Jouw eerder gereserveerde boeken en/of een verrassingspakket staan nog steeds voor je klaar. 

Wanneer kun je bij ons terecht? Kijk hier voor onze openingstijden. Of bekijk de agenda voor een overzicht van onze activiteiten. 

Klantenservice

De bibliotheek is telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0318 – 672800 of e-mail naar klantenservice@cultura-ede.nl.

Abonnementen & tarieven

Wat betaal ik als ik lid wil worden van de bibliotheek?


Verlengen & reserveren

Nog langer genieten van jouw favoriete boek? Of reserveren van boeken? Geen probleem dit kan via op Mijn bibliotheek website of de Iguana bibliotheek app.

Vrijwilligerswerk

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? Wij hebben jou nodig!

Iedereen is welkom!

Daarvoor hoef je geen lid te zijn! Een bezoek aan de bibliotheek is, net zo goed als het lekker lezen en verzamelen van informatie (over opleidingen, voor een werkstuk op school, adviezen over leesboeken etc.), GRATIS!

Wist je dat je in de Bibliotheek ook rustig kunt studeren? Of kan inloggen om even te werken? We bieden gratis flexplekken, werkplekken of studeerplekken. Maar je kunt ook uitstekend lezen (boeken, kranten en tijdschriften), iets uitzoeken (databases) of elkaar ontmoeten, voor de gezelligheid, om te overleggen, samen een opdracht te maken of te discussiëren of debatteren.

Blijf zolang je wil, binnen de openingstijden. Er zijn ook vele aantrekkelijke bibliotheek abonnementen. Lenen van boeken (lees/studieboeken), met en zonder e-books of luisterboeken.

Iedereen is welkom