Galerie

Kijk en beleef kunst van dichtbij

Kom kijken naar kunst

In onze galerie is er iedere twee maanden een nieuwe tentoonstelling te zien met kunst die je verrast, ontroert of verbaast. Bekijk schilderijen, beelden of tekeningen die je een andere blik op de wereld geven, gemaakt door professionele kunstenaars uit het hele land, ook uit Ede. De expositie is te vinden op de begane grond en de toegang is gratis.

August Robin Peters

inspiratie

Zij exposeerden in galerie Cultura

Archief

Justyna Pennards- Sycz

Pennards heeft niet meteen voor een kunst-carrière gekozen. Na een studie bedrijfseconomie in Duitsland en meerdere jaren in de internationale bedrijfswereld besloot ze wel uiteindelijk wel om voor haar passie te gaan. Ze kwam in 2003 naar Nederland en een jaar later zat ze in Utrecht op de Hogeschool voor de Kunsten. “Het was alsof ik thuiskwam.” Ze koos voor schilderen en ontwikkelde een geheel eigen stijl.

Archief

Saskia klok

Na aanvankelijk een mode- en kledingopleiding te hebben gevolgd, bleven schilderen en tekenen Saskia Klok trekken. Na diverse schildercursussen heeft zij ‘De Nieuwe Akademie’ en de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht afgerond. Dat resulteerde in een reeks solo- en groepstentoonstellingen en een nominatie met expositie voor de Vermeulen Brauckmanprijs in museum Catharijneconvent in Utrecht.

Archief

August Robin Peters

August Robin Peters (1970) studeerde modevormgeving aan Artez in Arnhem. Tijdens zijn carrière als modeontwerper ging hij zich meer toeleggen op beeldende kunst. In zijn expositie 'Gevonden werk' worden schilderijen, fotowerken, collages, sculpturen en mixed media getoond.