Italiaans gevorderd

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven
Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven
Over de cursus

We gaan verder met het uitdiepen van onze kennis van de Italiaanse taal. We ronden de behandeling van de Italiaanse grammatica af met een aantal aspecten die van belang zijn voor het goed kunnen spreken en lezen van het Italiaans. Bekend verondersteld wordt de inhoud van Allegro Nuovo 1 en Allegro Nuovo 2 t/m hoofdstuk 7, of een vergelijkbaar niveau.
Deze cursus is het vervolg op de eerste helft die tussen de zomervakantie en de kerst is gegeven, en waarin een aantal hoofdstukken van Allegro Nuovo 2 is behandeld.

Zij-instromers die naast enige ervaring in het spreken al kennis meebrengen van de onvoltooid tegenwoordige tijd, de onvoltooid verleden tijd, de voltooid tegenwoordige tijd, de toekomende tijd en de condizionale, kunnen zonder meer instromen. Via Cultura kan je altijd overleg met de docent aanvragen.

Het materiaal voor deze cursus wordt door de docent verstrekt.

Prijs € 138,00
Cursusduur 13
Startdatum Maandag 09 januari 2023
Einddatum Maandag 17 april 2023
Leeftijdsgroep Volwassenen
Lesdag & lestijd Maandag 20:15-21:45
Gebouw Centrale
Lokaal 2e etage 2.24
Docent Ronald Valk
Italiaans gevorderd
Inschrijven

Maak kennis met

Docent Ronald valk

Even voorstellen, mijn naam is Ronald Valk. Ik heb enkele jaren in Florence gewoond en gestudeerd en ben in het bezit van een Masterdiploma Vertalen met specialisatie Italiaans. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier Italiaanse les gegeven aan volwassenen.

Mijn voornaamste motivatie is dat ik cursisten kan helpen met het leggen van een solide basis voor het leren van de Italiaanse taal, en een cursus is voor mij geslaagd als de cursisten zijn gegroeid in de kennis en de praktische toepassing daarvan. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een ontspannen sfeer is tijdens de cursus.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden bij de eerste stappen (beginnerscursus) / de volgende stappen (vervolgcursus) in het leren van de Italiaanse taal.

Ronald Valk

Laat je inspireren

man  0
taalles
Taal

Italiaans vierkant

Verrijk je zelf met andere talen!