Italiaans gevorderd

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven
Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven
Over de cursus

We gaan verder met het uitdiepen van onze kennis van de Italiaanse taal. We voltooien het boek Allegro Nuovo 2 en verdiepen ons daarnaast verder in lastiger werkwoordsvormen die ondanks het feit dat ze voor ons lastig zijn, door de Italiaan in de spreektaal veelvuldig worden gebruikt. Je bent bekend met de inhoud van Allegro Nuovo 1 en Allegro Nuovo 2 t/m hoofdstuk 3.

Na deel 1 van deze cursus (september – december), waarvoor je je nu kunt inschrijven, zal er een basiscursus deel 2 volgen (januari – april). In december kun je ervoor kiezen om hieraan deel te nemen door je voor dit tweede deel van deze cursus in te schrijven.

Als je onderstaande boeken niet (meer) hebt, gaarne bestellen:

Allegro Nuovo 2 Tekstboek, ISBN 978 94 6293 6591

Allegro Nuovo 2 Werkboek, ISBN 978 94 6293 6607.


Prijs € 141,00
Cursusduur 13
Startdatum Maandag 04 september 2023
Einddatum Maandag 04 december 2023
Leeftijdsgroep Volwassenen
Lesdag & lestijd Maandag 18:30-20:00
Gebouw Centrale
Lokaal 2e etage 2.24
Docent Ronald Valk
Italiaans gevorderd
Inschrijven

Maak kennis met

Docent Ronald valk

Even voorstellen, mijn naam is Ronald Valk. Ik heb enkele jaren in Florence gewoond en gestudeerd en ben in het bezit van een Masterdiploma Vertalen met specialisatie Italiaans. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier Italiaanse les gegeven aan volwassenen.

Mijn voornaamste motivatie is dat ik cursisten kan helpen met het leggen van een solide basis voor het leren van de Italiaanse taal, en een cursus is voor mij geslaagd als de cursisten zijn gegroeid in de kennis en de praktische toepassing daarvan. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een ontspannen sfeer is tijdens de cursus.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden bij de eerste stappen (beginnerscursus) / de volgende stappen (vervolgcursus) in het leren van de Italiaanse taal.

Ronald Valk

Laat je inspireren

man 0
taalles
Taal

Italiaans vierkant

Verrijk je zelf met andere talen!