Salsa Intermediate

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven
Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven
Over de cursus

Latin muziek hoor je spelen of je hoort en beleeft ergens een geweldige liveband. De ritmische muziek nodigt uit om je heupen even flink los te gooien.

Herken je je hier in? Dan is een salsa cursus zeker wat voor jou! In 10 lessen van 1 uur leer je een goede basis om goed beslagen ten ijs te komen op de dansvloer.

In principe geef je je op als paar, maar indien je niemand kan vinden matchen we dame/heer op basis van eerste inschrijving onder voorbehoud van beschikbaarheid. Geef bij de inschrijving bij opmerkingen aan wie je partner is indien je deze hebt. De kosten zijn €103,- per persoon.

Intermediate 1

In 10 lessen van 1 uur leer je een goede basis om goed beslagen ten ijs te komen op de dansvloer. Deze cursus is voor mensen die al 2 cursussen salsa hebben gevolgd. Met deze cursus maak je je basis compleet en komt ook Cubaanse salsa aan bod . Heb je elders salsa gevolgd dan kun je in overleg met de docent op dit niveau instromen.

Inschrijven kan door middel van onderstaande knop.

20:00 uur Salsa intermediate 1

21:00 uur Salsa beginners 1


Prijs € 106,00
Cursusduur 10
Startdatum Dinsdag 26 december 2023
Einddatum Dinsdag 19 maart 2024
Lesdag & lestijd Dinsdag 20:00-21:00
Gebouw Centrale
Lokaal Souterrain 0.40
Docent SMSENZO
Salsa Intermediate
Inschrijven

Maak kennis met

Docent Pieter-Jan Dominicus

Even voorstellen, mijn naam is Pieter-Jan Dominicus en doceer inmiddels al 10 jaar salsa en bachata. Wat ik graag met mijn cursisten wil delen is de passie voor dans en uiteraard voor de muziek.

Waar ik erg van blij word is, als mijn cursisten even dat uurtje de dagelijkse zaken los kunnen laten en helemaal kunnen opgaan in de dans.

Salsa vierkant
Salsa
mariapj salsa