Dinsdag filmdag

Weg uit de realiteit

KIJK MET ANDERE OGEN

Dinsdag is filmdag in Cultura! In de middag en avond zijn er momenten om een mooie film te zien. Kom kijken naar waargebeurde verhalen, feelgoodfilms en real-live films zoals Till, Fabelmans en Women Talking. Film ontroert, verbindt, inspireert.

Ga je ’s middags naar de film? Dan is er bij een aantal films een inleiding voorafgaand aan de film. Zo krijg je meer inzicht in de achtergrond en bekijk je de film met andere ogen. Na afloop kun je met andere filmliefhebbers nog even napraten in ons café.

Cultura's PICL-aanbod verrast mij keer op keer. Het is eigenlijk altijd goed. Complimenten!

Filmliefhebber

Streamingsplatform PICL

thuis genieten van films

Wist je dat je jouw favoriete films thuis kunt streamen? PICL is Cultura's online filmzaal met een speciaal aanbod aan films, specifiek geselecteerd door onze eigen filmprogrammeur. Dat is kijken wanneer het jou uitkomt naar de allermooiste Arthouse films. Aanrader! 

laat je inspireren door de mooiste films

L'Innocent

L'Innocent is een verrassende en originele feelgoodfilm van de Franse regisseur en acteur Louis Garrel. De film is een fascinerende mix van komisch drama en romantische actiefilm, met hoofdrollen van Louis Garrel (Le Redoutable) en Noémie Merlant (Les Olympiades).